mail@botanikus.rs
Naručite poziv
Ideje za male poklone - etarska ulja i horoskopski znakovi

Ideje za male poklone - etarska ulja i horoskopski znakovi

Svako od nas voli određenu hranu, muziku ili mirise i to je odraz individualnih karakteristika, životnog stila i potreba.

Čak i ako ne verujete u astrologiju, priznaćete da postoji neka povezanost osobina i stavova kod osoba koje su rođene u određenom horoskopskom znaku.

Pružamo Vam mogućnost da na zanimljiv način upoznate mirise i otkrijete kombinacije koje se dopadaju i odgovaraju različitim horoskopskim znakovima.

Astrologija u velikoj meri olakšava izbor parfema, tako da je veoma korisno saznati nešto više ne samo o sopstvenom horoskopskom znaku, već i o osobinama bliskih ljudi koje želite da obradujete i kupite im neki lep poklon.

Ovan - energičan i impulsivan. U prevazilaženju negativnih misli, postizanju koncentracije i smirenosti ovom horoskopskom znaku mogu pomoći etarska ulja geranijuma, pačulija i ruzmarina.
Kombinacija ovih aroma ublažava stres, umor i daje samopouzdanje.

Bik - praktičan i pomalo tvrdoglav znak, ne pronalazi često dovoljno vremena da se posveti emocijama. Njegovu senzualnost i istančan ukus naglasiće arome etarskih ulja bergamota, himalajskog ketra, livadske nane i pačulija.
Ova kombinacija jača imuni sistem, štiti telo od prehlada i ublažava stres.

Arome etarskih ulja koje će Blizancima ublažiti umor, popraviti raspoloženje i doneti vedrinu su: bergamot, lavanda, ruzmarin, ilang-ilang, eukaliptus.
Ova etarska ulja jačaju veštinu komunikacije Blizanaca, fizičku aktivnost, samopouzdanje i ublažavaju negativne posledice stresa.

Rak ima osobinu da često ne pokazuje svoje slabe strane čak ni najbližima. Prevazilaženje zatvorenosti i ćutljivosti mogu podstaći etarska ulja bergamota, ilang-ilanga, lavande i limuna. Ove arome popravljaju raspoloženje, jačaju imunitet i veru u sebe.

Harizmatičnu i smelu prirodu Lava, kao i njegovu kreativnost podstaći će mirisi etarskih ulja bergamota, kleke četinara, pačulija, ruzmarina i sandalovog drveta. Uz ove arome Lavovi mogu podstaći svoje talente, ojačati imunitet i širiti životnu vedrinu.

Devica bi svoj perfekcionizam i konstantu sklonost ka kritikovanju mogla ublažiti uz mirise geranijuma, jasmina, ilang-ilanga ili eukaliptusa.
Ova etarska ulja jačaju samopouzdanje, pozitivan stav i toleranciju. Ublažavaju stres i razdražljivost.

Vaga svoju doslednost, odlučnost i eleganciju može naglasiti korišćenjem etarskih ulja geranijuma, himalajskog kedra, lavande ili livadske nane.
Stimulišuće arome omogućavaju postizanje balansa, zbližavanje sa voljenim osobama i razvijaju vedrijie poglede na život.

Odlučna i strastvena Škorpija u naletu emocija može postati razdražljiva i sumnjičava. Smirenost će joj doneti arome etarskih ulja jasmina, ilang-ilanga, limuna, pačulija i ruzmarina.
Ovi mirisi podstiču životnu radost, inspirišu, jačaju samopouzdanje i pokazuju pravu životnu energiju koja se nalazi u svakoj Škorpiji.

Strelac svoju suzdržanost i nedostatak poverenja u druge može ublažiti aromama etarskih ulja lavande, limuna, kleke četinara ili pačulija.
Ove kombinacije donose pozitivne promene, jačaju energiju i podstiču ostvarivanje životnih ciljeva.

Jarac može svoje ambicije i lične potencijale ojačati i ostvariti uz mirise bergamota, grejpfruta, lavande ili sandalovog drveta.
Ova etarska ulja ublažavaju jarčevu tvrdoglavost i superiornost, jačaju imunitet i odlični su za postizanje harmonije u ljubavnom životu.

Disciplinovana i zahtevna Vodolija može se umiriti uz mirise etarskih ulja bergamota, jasmina, ilang-ilanga i himalajskog kedra.
Sastav ovih aroma istaći će najbolje kvaliteta ovog znaka: genijalnost, jednostavnost i inovativnost. Izaberite mirise koji smiruju i održavaju dobro rasploženje.

Ribe mogu prevazići letargiju i stimulisati kreativnost uz etarska ulja lavande, limuna, ruzmarina i sibirske jele.
Ovi mirisi jačaju samopouzdanje, razvijaju ideje, ali i čiste telo od toksina koji mogu izazvati alergije, celulit ili kožna oboljenja.

Возврат к списку