mail@botanikus.rs
Naručite poziv
Botanikus je u Srbiji - upoznajte kozmetiku koju stvara priroda

Botanikus je u Srbiji - upoznajte kozmetiku koju stvara priroda

Lepa, zdrava, negovana koža i kosa...
Pa to danas uopšte nije teško!
Na tržištu je tako puno dobrih kozmetičkih proizvoda. Spremi novac - odaberi i kupi.
Što je skupo, to je i dobro!
A da li je uvek tako?
Moramo li do lepe i zdrave kože preko skupih veštačkih proizvoda? I da li samo renomirane firme sa Zapada imaju dobru kozmetiku?
Naravno da ne!

U Srbiju je stigao Istok, misterija daleke Rusije, tajna dugog i zdravog života u dosluhu sa prirodom.
U toplo podneblje Balkana stigla je potpuno prirodna kozmetika namenjena nezi kože lica i kose.

Kozmetika Botanikus je ono što smo dugo čekali.
Botanikus je ruski proizvođač prirodne kozmetike, isporučilac širokog asortimana eteričnih i biljnih ulja za aromaterapiju i prirodnu kozmetiku. Na tržištu postoji već 15 godina.

Botanikus je 100% prirodna kozmetika koja zastupa lekovitu moć prirode. Ona je animal – friendly što znači da se u izradi kozmetičkih preparata ne koriste ulja životinjskog porekla i mogu je koristiti i vegani.

San svake žene je negovana i zdrava koža i kosa, a njeno lice je izlog nege i lepote. Na njemu sve piše i na sve se može pročitati, a ništa sakriti. Zato se žene oduvek trude da očuvaju svoju lepotu i da izgledaju negovano i mlado.

Samo zdrava koža može biti lepa.
Kako do nje stići? Gde naći nešto potpuno prirodno, lišeno hemije koja nam se uvukla u sve pore života?

Svaka biljka na našoj planeti ima svoju misiju. Svaka od njih deluje – kao lek, kao melem, kao eliksir zdravlja i lepote. Znalački odabrane i spojene u jedinstvenu formulu, one stvaraju magiju i čine čuda. Ostvaruju nezamislivo i pomažu rehabilitaciji i regeneraciji naše kože i kose.

Kozmetika Botanikus je snagu i moć prirode pretočila u svoje kozmetičke preparate koji preobražavaju kosu i kožu i time ih dovode do savšenstva.

Egipatska kraljica Kleopatra znala je tajnu očuvanja lepote. Znala je kako da je upotrebi kao najjače oružje za ostvarivanje svojih ciljeva kako životnih, tako i ljubavnih. Međutim, savremena, moderna žena nema vremena da puni kadu kobiljim mlekom i primenjuje sve Kleopatrine „tajne“, ali zato može da priušti sebi kraljevski ugođaj i tretman jedne Kleopatre.

Dvadeset prvi vek doneo je mnogo noviteta u sve sfere života. Učinio da mnoge stvari postanu dostupnije. Razvoj svih grana industrije je u konstantnom porastu. Ubrzava se i naš tempo života. Sve se to odražava na nas, naše telo i organizam. Nema se mnogo vremena i svuda žurimo ostavljajući vidljive tragove spolja i iznutra. Polako ali sigurno javlja se potreba za okretanjem prirodi, vraćanju onome što je iskonsko, suštinsko.

Čovek je deo prirode i vekovima unazad živeo je u skladu sa njom i njenim zakonima. Mi želimo da vas vratimo korenima - prirodi i njenoj raskoši. Želimo da vas spojimo i da ponovo uživate u njenim blagodetima i njenoj čudotvornosti.

Dobro došli u svet raskošne nege koju nam pruža priroda! Upoznajte Botanikus proizvode!

Возврат к списку